Sunday, September 28, 2014

Welcome! Kαλώς ήρθατε! 27-09-2014


To imma24Radio είναι τώρα κοντά σας για να σας χαρίσει ποιοτική Μουσική μέσα από 30 διαφορετικές κατηγορίες. Η διαφορά μας με άλλα Μουσικά κανάλια που παίζουν Μουσική είναι ότι εσείς μπορείτε να επιλέξετε το Playlist και το ειδος Μουσικής που θέλετε να ακούσετε κάνοντας την περιήγησή σας στο Διαδίκτυο πιο ευχάριστη..

Πώς θα το πετύχετε αυτό..?
Δεν έχετε παρά να κάνετε stop στον Player που βρίσκεται στην κορυφή της Ιστοσελίδας μας και να διαλέξετε μία διαφορετική κατηγορία Μουσικής απο το Menu που βρίσκεται ακριβώς κάτω απο τον τίτλο της Ιστοσελίδας μας..
Φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε μία συλλογή με Playlists απο φίλους DJ's, Mουσικούς παραγωγούς, Καλλιτέχνες, Συνθέτες και Μουσικούς που θα γίνει ο παράδεισος στην Μουσική.


Το έργο μας είναι δύσκολο γιατί θέλει πολλές ώρες ακατάπαυστης εργασίας και έρευνας γιατί όπως ξέρετε η Βιομηχανία της Μουσικής ειναι τόσο μεγάλη και καθημερινά κυκλοφορούν νέοι τίτλοι απο νέους Καλλιτέχνες, νέα Remix και Remasters αλλά και πολλές καινούριες Συλλογές.
Σε αυτό το δύσκολο έργο έχουμε συμπαραστάτες ικανά άτομα που γνωρίζουν πολύ καλά, αλλά και ψάχνουν καθημερινά τα νέα για να ανακαλύπτουν οτιδήποτε αλλάζει στον Χώρο της Μουσικής.

Βέβαια κάθε βοήθεια και καλοπροαίρετη κριτική ειναι ευπρόσδεκτη.
Στούς στόχους μας ειναι να αναδεικνύουμε και να προωθούμε νέους Καλλιτέχνες, Συνθέτες, DJ's και γενικότερα οποιαδήποτε πληροφορία έχει να κάνει με την Μουσική και το έργο τους.

Η Ιστοσελίδα μας δεν θα είναι στατική αλλά ανοικτής Αρχιτεκτονικής που σημαίνει οτι κάθε φορά που θα το κρίνουμε θα προσθέτουμε Links, άλλες Ιστοσελίδες και βέβαια καινούρια θέματα που εχουν σχέση με την επικαιρότητα και την Ιστορία της Μουσικής.
To imma24Radio ειναι και αυτό κομάτι του ΙΜΜΑ ΜUSIC που ειναι ο βασικός μας κορμός με Διεθνή προβολή και πολλούς επισκέπτες καθημερινά απο όλο τον κόσμο.

To imma24Radio συνεργάζεται επίσημα με τον Διαδικτυακό Ραδιοφωνικό σταθμό HXODROMIO καθώς και μέ άλλα Social Media ώστε να μπορεί να παρουσιάζει το έργο του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να μπορει να έχει κάλυψη σε διάφορες εκδηλώσεις και Live παρουσιάσεις.

Δεχόμαστε συνεργασία με άτομα που εχουν εμπειρία και Αγάπη για τη Μουσική και θέλουν να γίνουν επίσημοι ανταποκριτές μας στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Στείλτε μας πληροφορίες για να σας γνωρίσουμε ή για οποιοδήποτε άλλο θέμα εδώ : immamusik@yahoo.gr ή johntsip17@yahoo.gr θα σας απαντήσουμε άμεσα.

Ολα μας τα τραγούδια και οι Playlists που βρίσκονται στα Μουσικά μας Site είναι
Copyright © και τα δικαιώματα ανήκουν στους δημιουργούς που με σεβασμό παρουσιάζουμε τα έργα τους,  καμία αναδημοσίευση δεν μπορεί να γίνεται χωρίς την απαραίτητη εγκρισή μας και βέβαια καμία ανάρτηση δεν μπορει να δημοσιευτεί με σκοπό το κέρδος απο άλλα Blogs ή Sites.

Για τον λόγο αυτό δεν δίνουμε την δυνατότητα για Downloads σε τραγούδια ή περιεχόμενο που περιλαμβάνεται σε όλα τα Μουσικά μας Sites.


Όλες μας οι αναρτήσεις και το περιεχόμενό τους είναι  free of charge (χωρίς χρέωση)
και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση προς τους επισκέπτες μας και δημοσιεύονται απο τους διαχειριστές μας με την βοήθεια του "YouTube , Twitter , Facebook , Google+ και άλλες επίσημες Ιστοσελίδες".
 
Η ελπίδα μας είναι να μπορούμε να δώσουμε στον κόσμο έμπνευση και ελπίδα με τη θετική ενέργεια της μουσικής.
 
Ας μοιραστούμε τραγούδια και αναρτήσεις που δημιουργούν αναμνήσεις και όνειρα....!
Ποιος ξέρει , ίσως μια μέρα η μουσική με την δύναμη της Αγάπης να μας κάνει καλύτερους Ανθρώπους. 

Η μουσική είναι το συναισθηματικό φάρμακο που μας κρατάει υγιείς πνευματικά , ενώ εμπνέει την ελπίδα και το όραμα για το μέλλον.
Η μουσική επίσης είναι η συλλογική φωνή μας και η δύναμή μας ... που είναι τόσο απαραίτητη σήμερα .
 

Η μουσική .....δίνει ψυχή στο σύμπαν, φτερά στο νού, πτήση στη φαντασία, και γοητεία και ευθυμία στη ζωή και τα πάντα".
(Πλάτωνας)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...